donderdag 19 april 2012

Borduurgekte

 Deze handdoek heb ik gemaakt in opdracht van mama voor een jarige collega genaamd Fien. Het is gewoon een simpele handdoek met blauwe letters (net zoals een van de kleuren in het logo van hun bedrijf)
Vorige week is papa 59 geworden en voor hem heb ik deze handdoek gemaakt. Papa zijn grootste hobby zijn zijn aquaria en zijn discusvissen, dus wat beter dan platte vissen op een blauwe handdoek.Vorige week ben ik ook gaan zwemmen met mijn beste dinnetje, haar zoon en mijn mannetje en voor iedereen heb ik een handdoek gemaakt. Voor Colinda met twee kleine dolfijntjes, want ze is gek op dolfijntjes. Voor mezelf eentje met een vlinder (vond hem gewoon mooi) en voor mijn schatje eentje met een draaitafel en rustige kleuren. Schatje is namelijk een heel rustig persoontje maar maakt wel iedere week een radioprogramma voor RTMe. En Darell kreeg een vrolijke smiley op zijn handdoek, maar ik maakt voor hem ook een bijpassend rugzakje bij de handdoek.
Het idee van de rugzak komt uit een oude sancho workshop die op de site van sancho te vinden is. Heb hem voor Darell lekker stoer gemaakt met legerprint en een smiley met een zonnebril uit dezelfde reeks waaruit de smiley op zijn handdoek kwam.

Komende week ga ik verder nog wat projectjes afmaken en dan weer nieuwe knippen. Eerst even wat reparaties uitvoeren, mijn sportshirt en broek afmaken en mijn truitje voor onder topjes afmaken, want ik vind het de laatste dagen wat koud om zonder mouwen te lopen.

XOXO Brigitte


Geen opmerkingen:

Een reactie posten