maandag 23 december 2013

Nog 110 dagen te gaan

Nog 110 dagen te gaan totdat ik in het huwelijksbootje stap met mijn grote liefde. Inmiddels zijn we al in ondertrouw en is de Gloriëtte gereserveerd voor de wettelijke plechtigheid, waarin we in besloten kring ons wettelijk ja-woord geven.

Maar we zijn ook al bij meneer pastoor geweest en hebben de kerkelijke inzegening ook vastgelegd. Ten overstaan van al onze vrienden en familie zullen we elkaar liefde en trouw beloven en onze ringen uitwisselen.

En aan het begin van de avond gaan we bij de buurman van twee deuren verder lekker feesten. Wel moet de catering en aankleding nog geregeld worden, maar dat komt goed.

Maar over 10 dagen gaat mijn grootste project van start, namelijk het maken van mijn bruidsjurk, 4 jurken voor de bruidsmeisjes en een outfit voor onze ringdrager. Tussendoor nog een pak halen voor mijn geliefde, de ringen uitzoeken en graveren, met de bloemist afspraken maken over de bloemen, met de bakster overleggen welke taart het word, catering regelen en bestellen, mijn schoenen opleuken en nog veel meer. Ben van plan om jullie door middel van deze blog zeker twee keer per week op de hoogte te houden van de vorderingen en mijn gedachten over de bruiloft.

XOXO Brigitte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten