dinsdag 12 oktober 2010

Sancho clubdag 2010

9 Oktober 2010, inmiddels ben ik alweer voor de derde keer op de clubdag van Sancho geweest. Ieder jaar is het weer ontzettend leuk en is het jammer als het weer is afgelopen, enige verschil dit jaar is dat ik met de auto ben gegaan omdat ik nog niet zo sterk ben als dat ik zou willen zijn. Maar de rit viel me mee, ondanks de kleine omleiding omdar een stuk van de A2 was afgesloten.
Zoals ieder jaar werd de clubdag geopend door de voorzitter, voor het tweede jaar dus voor Aline. In de ochtend volgde ik de workshop slip tekenen bij Esther C. Het was een leerzame workshop en hieronder een paar foto's.

En daarna volgde natuurlijk de lunch, ik wil hiervoor de catering bedanken die speciaal voor mij wat crackers heeft meegenomen (tja kan nog steeds geen brood eten) en het bestuur die tegenmoet is gekomen in mijn dieet. In de middag volgde ik de workshop verknasteren van Jo-7, op verzoek van Jo-7 zal ik de foto's waarop zij staat niet uploaden. Mede-forumleden van Sancho kan ik altijd de foto's via de mail sturen mochten ze daar interesse in hebben. De workshop begon al heel grappig toen de overheadprojector ineens geen licht meer gaf. Joke volgde braaf de gebruiksaanwijzing om de lamp te vervangen maar het mocht niet baten, het wel iig wel een grappig begin van de workshop.


En natuurlijk kregen we weer veel leuke dingen en ik heb een aantal op de foto gezet. Een beschrijving komt een andere keer wel want ik ben nu eigenlijk hard aan het leren.Tot snel, xxx Brigitte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten